Marriott Doha/Qatar - Lyxigt hotell med bästa buffén någonsin?

Då var nästa hotell Marriott i Doha....

Har någon annan varit i Doha som är huvudstaden i Qatar?
Personligen kommer jag nog inte åka dit så snart igen då man behandlar kvinnor dåligt.

Men om ni nu ska dit så är Marriott en bra val! Personalen är snabb, trevlig och mycket serviceminded. De flesta i personalen var faktiskt fillipiner eller asiater!



En mycket vacker bild där man ser hamnen.

Vi blev skjutsade snabbt från flygplatsen till hotellet, det tog knappt 10min så mycket behändigt om man har en transfer.
Bilen var fin och lyxigt bekväm. Incheckningen gick fort och vi gick snabbt upp till rummet för att sen få lite lunch i magen.

Rummet var i klassisk Marriott stil och som vanligt blir man alltid nöjd!

 

Nu till det absolut bästa av allt... BRUNCH! På hotellet serverades en världsbuffé som var helt fantastisk och jag har aldrig sett något liknade. Det var alltifrån färska skaldjur som räkor, musslor och hummer till kinesisk, thai, japansk, indonesisk, persisk, libaneisisk, mexikansk ja listan kan göras lång, det var som sagt en världsbuffé. Det är inte ovanligt med stora buffér men med sån hög kvalité har jag aldrig varit med om. För att inte nämna frukt och dessertbordet, oändligt långt, basker och robbins glass i 10 smaker, de gräddade färska våfflor, pannkakor och så fick man välja bland massor av bärkompotter, choklad, vanlij, kola sås ja - alla sorter! Sen var det sisådär bara 10 tårtor och 10 bakelsesorter att välja mellan. Riktigt konstverk och riktig världsklass!



  

 

Efter maten gick vi upp på rummet och sov ett par timmar (ja smälta all den goda maten)
Sen var det dags för poolen! På hotellet fanns det egen strand, SPA och en härlig pool!
Däremot var det ju inte direkt svalkande i poolen så man fick beställa in mycket vatten...


  

På hotellet fanns även en riktigt cool bar....




   

och självklart allt annat att göra som gym, segling, kajak, hästridning - ja oändligt mycket att göra, till och med kamelridning och ökensafari för den som gillar det.

Jag kan helt klart rekommendera detta hotell både för konferens och privat, fem av fem möjliga. Synd bara att det ska ligga i ett land jag nog inte åker till igen i första taget.

Har ni varit i Qatar och tycker annorlunda?
Berätta!


RSS 2.0
BlogRankers.com